Andagt

“Broen” – en hjerteskærende film

“Broen” er en passende titel til denne 21. århundredes lignelse om en kærlig far, hans unge søn, og den skæbnesvangre dag, hvor de forsøger at afværge en forestående jernbane katastrofe. Hundredvis af passagerer, om bord på et modkørende damptog, er helt uvidende om den fare, der ligger foran dem, imens de kører mod en åben vindebro. En desperat ung kvinde bliver vidne til en handling af nåde, som overgår enhver forestilling, og hendes liv forandres for evigt – hvilket også sker for alle der ser denne film. Filmen er både hjerteskærende og underfuld, og skildrer levende det største offer af kærlighed, opofrelse, håb og tilgivelse, verden kender til.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *